Προφανώς και πανηγυρίζουμε για την ΤΡΙΤΗ ταινία John Wick - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Προφανώς και πανηγυρίζουμε για την ΤΡΙΤΗ ταινία John Wick

Προφανώς και πανηγυρίζουμε για την ΤΡΙΤΗ ταινία John Wick

Φρεσκότατες πληροφορίες για το τι θα δεις σε αυτή.

Οι ταινίες John Wick πήγαν ανέλπιστα καλά. Όχι δηλαδή ότι δεν πιστεύουμε στις αγνές περιπέτειες και shoot ‘em up ταινίες που μας μεγάλωσαν, αλλά τα John Wick είναι η απόδειξη πως η απλή παραδοσιακή συνταγή του «φάτουσολους» είναι πάντα η πιο πετυχημένη.


Η τρίτη ταινία ξεκινάει τα γυρίσματά της τον επόμενο μήνα, με τον John να κρύβεται πλέον συστηματικά από την κρυφή κοινωνία των δολοφόνων – μην ξεχνάμε ότι «έσπασε» τους κανόνες του Continental. Οπότε ο John είναι και πάλι εναντίον όλων, αλλά αυτή τη φορά έχει να κάνει με εκπαιδευμένους τυπάδες όπου ένας από αυτούς θα είναι και ο Hiroyuki Sanada που θα τον δούμε στο Westworld και που έχει υπάρξει συμπρωταγωνιστής του Reeves στο 47 Ronin. O Sanada θα υποδυθεί έναν αρχηγό της Yakuza που έχει προηγούμενα με τον John.


Μέσα στο καστ που περιλαμβάνει Tilda Swinton και φυσικά τον Ian McShane, αναφέρεται ότι θα προστεθεί και το άλλοτε κολλητάρι του Keanu από το Matrix, ο Laurence Fishburne, που τον είδαμε και στη 2η ταινία, ενώ θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα σε Ρωσία, Καναδά, Μαρόκο και Ισπανία. Όχι και άσχημα.


Όλα αυτά, την στιγμή που υπάρχει ήδη στα σκαριά τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον John Wick που ακούει στο όνομα The Continental και θα έχει μία δυναμική γυναίκα δολοφόνο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέχρι τότε υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->