Βελτιωμένα Ford Focus RS/ST από την Fortune Flares - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Βελτιωμένα Ford Focus RS/ST από την Fortune Flares

Βελτιωμένα Ford Focus RS/ST από την Fortune Flares

Δύο κιτ που θα κάνουν τους φίλους των Ford Focus RS και ST να τσεκάρουν άμεσα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς δημιούργησε η καναδέζικη βελτιωτική εταιρεία Fortune Flares.

Το πρώτο κιτ, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας fiberglass/FRP, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Ford Focus RS Mk3 (2016 και μετά) και οι Καναδοί ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το φαρδύτερο κιτ για το καυτό hatchback της Ford που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Οι νέες εντυπωσιακές προσθήκες στους προφυλακτήρες και στους θόλους των τροχών, τα επιπλέον σπόιλερ εμπρός και πίσω, οι έξτρα ποδιές αλλά και οι νέες πίσω αεροτομές κάνουν το Focus RS ακόμη πιο “πολεμικό” σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο με το επιπλέον πλάτος να είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Οι μετατροπές-επεκτάσεις στους θόλους των τροχών έχουν δώσει 70 επιπλέον χλστ. πλάτους σε κάθε γωνιά του Focus RS με το συνολικό πλάτος να αυξάνεται κατά 140 χλστ.


Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το δεύτερο κιτ αυτή τη φορά για το Focus ST, το οποίο ταιριάζει στο προ ανανέωσης μοντέλο (2012-2014), αλλά και στο ST από το 2015 και μετά.

Τα κιτ που είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία αποστέλλονται άβαφα στον αγοραστή με τιμή περί τα 2.000 δολάρια. Αρχικά θα κατασκευαστούν μόλις 20 σετ, δέκα για το καθένα οπότε όσοι πιστοί… βιαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->