Ο οικιακός μετεωρολογικός σταθμός που κοστίζει μια μικρή περιουσία - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Ο οικιακός μετεωρολογικός σταθμός που κοστίζει μια μικρή περιουσίαΟ οικιακός μετεωρολογικός σταθμός που κοστίζει μια μικρή περιουσία


Το Fifth Element της MB&F είναι ένας κανονικός μετεωρολογικός σταθμός που παντρεύει την παραδοσιακή κατασκευαστική δεξιοτεχνία με τους… εξωγήινους.

Κατασκευασμένος σε συνεργασία με τον γνωστό ελβετό ωρολογοποιό L'Epée 1839, αποτελείται ουσιαστικά από τέσσερα όργανα: θερμόμετρο, βαρόμετρο, υγρόμετρο και ρολόι.

Μόνο που το καθένα τους είναι βλέπετε φτιαγμένο έτσι που να μοιάζει σαν ιπτάμενος δίσκος, λειτουργώντας είτε ανεξάρτητα είτε σε συνάρτηση με το «μητρικό σκάφος», που φέρει και τον χαρακτηριστικό εξωγήινο-σήμα κατατεθέν της MB&F, τον φοβερό και τρομερό Ross, ο οποίος κινείται με τον δικό του αυτόνομο μηχανισμό.


Κι αν ένας αναλογικός σταθμός μοιάζει σήμερα αναχρονισμός, αν πέσει το ρεύμα θα φανεί η κλασική και αναλλοίωτη αξία του.


Το Fifth Element είναι ένα πραγματικό χάδι για τα μάτια, ένα συλλεκτικό κομψοτέχνημα βεβαίως, καθώς οι τρεις εκδόσεις του (ασημένιο, μαύρο και μπλε) περιορίστηκαν στα μόλις 18 κομμάτια η καθεμία.


Και με τα 44.000 ευρώ του, είναι άλλωστε μόνο για πλούσιους ερασιτέχνες μετεωρολόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->