Ο χρήστης Ψήστης νιώθει ευτυχισμένος στην τοποθεσία μπάρμπεκιου - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Ο χρήστης Ψήστης νιώθει ευτυχισμένος στην τοποθεσία μπάρμπεκιου

Ο χρήστης Ψήστης νιώθει ευτυχισμένος στην τοποθεσία μπάρμπεκιου

Η εφαρμογή στο κινητό που σε ενημερώνει για το ψήσιμο του κρέατος και σε κρατάει ξέγνοιαστο.

Αν είσαι από τους τύπους που, είτε το θέλουν είτε όχι, έχουν πάντα τον ρόλο του ψήστη στην παρέα, μπορείς να πανηγυρίσεις ελεύθερα για τη νέα εφαρμογή που βγήκε για να σου λύσει τα χέρια και να κάνει το μπάρμπεκιου ξεκούραστη διαδικασία και κυρίως, εξίσου ευχάριστη για σένα, όπως και για το υπόλοιπο παρεόνι.

Πρόκειται για το Meater application, μία εφαρμογή που ελέγχεις μέσα από το κινητό σου μέσω Wi-Fi ή Bluetooth σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα από την ψησταριά.
Πώς λειτουργεί; Καρφώνεις ένα σιδερένιο ματσούκι μέσα στο κρέας και ρυθμίζεις τα πάντα μέσα από το κινητό σου, ανάλογα με το κρέας και τον τρόπο που θέλεις να ψηθεί. Επιλέγεις το είδος του κρέατος (χοιρινό, μοσχαρίσιο, βοδινό, κοτόπουλο κλπ), επιλέγεις το ψήσιμο που θα έχει (rare, medium rare, medium, medium well, well done κλπ), άρα και τη θερμοκρασία, βάζεις το κρέας στην ψησταριά με το ματσούκι καρφωμένο σε αυτό και αράζεις μπροστά στο κινητό, το οποίο σε ενημερώνει για την εξέλιξη του ψησίματος.

Έτσι, ούτε από πάνω όλη την ώρα χρειάζεται να είσαι και να στάζεις ιδρώτα, ούτε και να χάνεις όλη την καυλάντα με τους κολλητούς που τα πίνουν «στην υγειά του ψήστη», μία ατάκα που, μεταξύ μας, ξέρουμε ότι είναι προσχηματική, απλά για να πιουν χωρίς να τους την πεις που δεν βοηθάνε πουθενά. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή κοστίζει 89 ευρώ, μπορείς να την αγοράσεις εδώ, ενώ σου έχουμε και σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->