Μία Aston Martin DB11 με στεροειδή - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Μία Aston Martin DB11 με στεροειδή

Μία Aston Martin DB11 με στεροειδή

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να παρουσιάζονται βελτιώσεις των μοντέλων της Aston Martin, πόσο μάλλον της κορυφαίας DB11, για την οποία η Startech παρουσιάζει μια βελτίωση που σέβεται απόλυτα τον ξεχωριστό χαρακτήρα του βρετανικού κουπέ.

Όπως αναφέρει η ίδια η βελτιωτική εταιρεία, που ανήκει στη Brabus, το project αναβάθμισης για την DB11 εστίασε κυρίως στην απόδοση, το βάρος και τους τροχούς, αφήνοντας ανέγγιχτο το κομψό αμάξωμα της κουπέ Aston Martin.


Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που ακολούθησαν οι άνθρωποι της Startech αφορούσε τον bi-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων, που με τις κατάλληλες κινήσεις αύξησαν την ισχύ του στους 610 ίππους, με τη ροπή να σκαρφαλώνει στα 81,5 kgm. Οι παραπάνω βελτιώσεις έχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στον τομέα των επιδόσεων. Πλέον, η Aston Martin DB11 της Startech χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 km/h.


Πέραν των παραπάνω, η Startech τοποθετεί στην DB11 ένα νέο αεροδυναμικό bodykit κατασκευασμένο από carbon, διαθέσιμο σε γυαλιστερή και ματ όψη, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει χειροποίητο διαχύτη και χρωμιωμένες απολήξεις, ζάντες 21 ιντσών. Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα νέα διακοσμητικά, το flat-bottomed τιμόνι, τα carbon στοιχεία και οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->