Το καλοκαίρι το νέο VW Touareg - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Το καλοκαίρι το νέο VW Touareg

Το καλοκαίρι το νέο VW Touareg

Η Volkswagen κυκλοφόρησε ένα σύντομο video με το νέο Touareg, τώρα το SUV πολυτελείας κάνει πρωτοσέλιδα για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά, ασχολούμαστε με κάτι πιο σημαντικό, καθώς οι άνθρωποι από το Wolfsburg ήταν αρκετά ευγενικοί για να απελευθερώσουν μερικές εικόνες που δείχνουν ένα καλό κομμάτι της ανανεωμένης καμπίνας.
Η καμπίνα του έχει πολλά κοινά στοιχεία με το εσωτερικό του Passat ή του Arteon. Το ολοκαίνουριο Touareg υιοθετεί το “Innovision Cockpit”, το οποίο συνδυάζει ψηφιακά όργανα 12 ιντσών με μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 15 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας. Το νέο εικονικό πιλοτήριο θα μπορούσε να ξεπεράσει το Arteon, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη επίσημο. Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε την οθόνη αφής στην παρακείμενη εικόνα teaser έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι μεγάλη η γωνία προς τον οδηγό. Η VW υπόσχεται μια κομψή εμφάνιση καθώς οι δύο οθόνες έχουν ενσωματωθεί στο ταμπλό οργάνων με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν μια κοινή διαμόρφωση. Παρόλο που η διάφανη διάταξη διπλής οθόνης εξασφαλίζει την υψηλή τεχνολογία της καμπίνας, τα πραγματικά στοιχεία από αλουμίνιο και ξύλο θα είναι υπεύθυνα για την παροχή πολυτελείας στο εσωτερικό. Μετά από όλα, με το θάνατο του Phaeton, το νέο Touareg θα γίνει ουσιαστικά η ναυαρχίδα της VW στην Ευρώπη.


Οι παραδοσιακοί θα χαρούν να ακούσουν ότι παρόλο που οι περισσότερες από τις λειτουργίες έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη αφής, ο έλεγχος της έντασης του ήχου εξακολουθεί να ρυθμίζεται από ένα πραγματικό κουμπί: «Αγωνιστήκαμε σθεναρά γι ‘αυτό», δήλωσε ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Touareg, Andreas Reckewerth. Η μετάβαση στην πλατφόρμα MLB Evo σημαίνει ότι το Touareg του 2019 θα έχει πολλά κοινά με τα Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus. Η τετραδιεύθυνση θα είναι διαθέσιμη για να κάνει το όχημα πιο ευκίνητο, παρότι δεν θα αποφύγει να είναι πολύ μεγάλο και βαρύ τελικά.
Όμως, παρά το τεράστιο μέγεθος του, το πολυτελές SUV θα έχει περίπου την ίδια ακτίνα περιστροφής με το πολύ μικρότερο Golf, το οποίο είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα χωρίς αμφιβολία. Για μέγιστη άνεση, θα προσφέρεται μια προαιρετική αερανάρτηση αλλά και το υπερσύγχρονο σύστημα ευστάθειας και ελέγχου του SQ7. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ένα αναβαθμισμένο σύστημα νυχτερινής όρασης που προβάλλει μια θερμική φανταστική θέα του δρόμου – το πρώτο μοντέλο παραγωγής της VW που υιοθετεί ένα τόσο προηγμένο σύστημα.


Το ανανεωμένο VW Touareg θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 23 Μαρτίου στο Πεκίνο, αλλά οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο εργοστάσιο στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, όπου θα συνεχίσει να μοιράζεται τη γραμμή συναρμολόγησης με τα Q7 και Cayenne.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->