Αποκάλυψη για το νέο Toyota Auris - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη για το νέο Toyota Auris

Αποκάλυψη για το νέο Toyota Auris

Την 3η γενιά του Auris αποκάλυψε η Toyota στην έκθεση της Γενεύης, το λανσάρισμα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα χωρίς ντίζελ μοτέρ στην γκάμα.
Το νέο Toyota Auris υιοθετεί μια πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζεται στο εμπρόσθιο μέρος όπου τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ κυριαρχούν.
Για την κατασκευή του μοντέλου έχει χρησιμοποιηθεί η νέα πλατφόρμα TNGA (Toyota New Generation Architecture), που γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από τα C-HR & Prius, η οποία εξασφαλίζει δυναμικότερα στοιχεία οδικής συμπεριφοράς και μεγαλύτερη ακαμψία. Παράλληλα έχουμε αλλαγές σε επίπεδο διαστάσεων και έτσι η νέα γενιά είναι χαμηλότερη κατά 2,5 εκατοστά, φαρδύτερη κατά 3 εκατοστά και ελαφρώς μακρύτερη.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια εικόνα από το εσωτερικό του μοντέλου, ωστόσο αναμένουμε μια πιο σύγχρονη εικόνα σε σύγκριση με το παρελθόν.
Αρκετές αλλαγές έχουμε και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων. Στη βάση υπάρχει και πάλι ο 1.200άρης βενζινοκινητήρας με τα 115 άλογα, ενώ το παρών δίνουν δύο ακόμη υβριδικές εκδόσεις (μια με τον γνωστό 1,8 λτ. Βενζινοκινητήρα & μια με το νέο 2λιτρο που ανακοινώθηκε πρόσφατα όπου η ισχύς φτάνει τα 180 άλογα).
Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με το αν θα υπάρξει ντίζελ μοτέρ στην γκάμα και έτσι είναι πολύ πιθανό το νέο Auris να μην έχει diesel version.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->