Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night

Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night

H Renault θέλοντας να τονίσει τον μοντέρνο και μοδάτο χαρακτήρα του Twingo, δημιουργεί τη νέα ειδική έκδοση Red Night, που τονίζει την εμφάνιση και το εσωτερικό του.

Το νέο Renault Twingo Red Night ξεχωρίζει αρχικά με τις κόκκινες ρίγες που διατρέχουν στο πλάι το αμάξωμά του, ενώ παράλληλα διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με κόκκινα κεντρικά καπάκια.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε μια νέα ταπετσαρία σε ύφασμα/δέρμα και εναλλαγή του κόκκινου με το μαύρο, ενώ υπάρχουν νέες μαύρες επενδύσεις με κόκκινες ενθέσεις. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός, αφού η έκδοση αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα R&G, αισθητήρες φώτων και υαλοκαθαριστήρων κ.α.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, δύο κινητήρες (0.9 turbo και 1.0 lt.), μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και επιλογή για ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή.

Τιμολογιακά, το κόστος της νέας έκδοσης του Renault Twingo στη Γαλλία όπου και θα προσφέρεται αποκλειστικά, βρίσκεται στις 14.900 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->