Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Polestar 1 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Polestar 1

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Polestar 1

Η Polestar, η νέα μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων επιδόσεων της Volvo, ανακοίνωσε ότι το πρώτο δημιούργημά της, το κουπέ Polestar 1, είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με τη δυνατότητα των προ-παραγγελιών, ξεκίνησε online και ο νέος configurator για το Polestar 1, που δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να οπτικοποιήσει το αυτοκίνητο πριν το παραγγείλει.

«Με πάνω από 7.000 άτομα να έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για το Polestar 1, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το προϊόν μας. Από εδώ και πέρα θα πραγματοποιήσουμε όλα τα απαιτούμενα βήματα για να ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους πρώτους πελάτες», δήλωσε ο Thomas Ingelath, Πρόεδρος της Polestar.

Σύμφωνα με την διαδικασία της προ-παραγγελίας, κάθε ένας ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 2.500 ευρώ για να βρεθεί στη λίστα των πρώτων που θα παραλάβουν το Polestar 1.

Οι 18 χώρες στην οποίες αρχικά μπορεί να παραγγελθεί το ηλεκτρικό κουπέ (με 600 άλογα ισχύος και 1.000 Nm ροπής) είναι οι Η.Π.Α., Καναδάς, Κίνα, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Μεγ. Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->