Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το Pininfarina HK GT Concept - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το Pininfarina HK GT Concept

Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το Pininfarina HK GT Concept

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του HK GT Concept στο Σαλόνι της Γενεύης ο Pininfarina δίνει στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του πρωτοτύπου που σχεδίασε για λογαριασμό του ομίλου Hybrid Kinetic.
Το HK GT είναι το τέταρτο σε σειρά πρωτότυπο που έχει σχεδιάσει το ιταλικός σχεδιαστικός οίκος για λογαριασμό της start-up εταιρίας Hybrid Kinetic από το Χονγκ Κονγκ. Σε σχέση με τα προηγούμενα H600 sedan, K550 και K570 SUV το HK GT έχει μια πιο δυναμική σχεδιαστική προσέγγιση. Στη νέα φωτογραφία αποκαλύπτεται πως το πρωτότυπο θα έχει μεγάλες ανοιγόμενες προς τα επάνω πόρτες σε στυλ «φτερών γλάρου», χωρίς ενδιάμεσες κολώνες ενώ θα διαθέτει τετραθέσια διάταξη.


Οι μεγάλες πόρτες με τις αντίστοιχα εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες αποτελούν το χαρακτηριστικό στοιχείο του σχεδιασμού, ενώ το μακρύ καπό αλλά και το δυναμικό τελείωμα στο πίσω μέρος θυμίζουν αρκετά τη σιλουέτα της Porsche Panamera.
Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομα της εταιρίας, το αυτοκίνητο προορίζεται να διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης. Πιθανότατα μιλάμε για ένα plug-in υβριδικό στο οποίο η κίνηση μεταδίδεται από ηλεκτροκινητήρες αλλά και με κινητήρα εσωτερικής καύσης σε ρόλο γεννήτριας.
Η παρουσίαση του πρωτοτύπου που πιθανότατα θα συνοδευτεί και με περισσότερες πληροφορίες θα γίνει στο περίπτερο του Pininfarina στις 6 Μαρτίου στις 2:15 τοπική ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->