Έρχεται το πρώτο pick-up της BMW - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Έρχεται το πρώτο pick-up της BMW

Έρχεται το πρώτο pick-up της BMW

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αρκετές πληροφορίες και φήμες για την επικείμενη άφιξη ενός pick-up μοντέλου από τη BMW και πλέον, υπάρχουν πιέσεις ακόμη και μέσα από την εταιρεία για άμεση παρουσίαση του πρώτου «αγροτικού» της μάρκας.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, το αφεντικό της BMW Αυστραλίας, ο κ. Marc Werner, τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα η γερμανική μάρκα να παρουσιάσει ένα τέτοιο μοντέλο από τη στιγμή που στην τόσο στην αγορά της χώρας, όσο και σε άλλες αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μοντέλα του είδους.
Μάλιστα ο κ. Werner αποκάλυψε ότι ήδη έχει ζητήσει από τα κεντρικά της BMW να δώσουν το «πράσινο φως» για το πρώτο pick-up της μάρκας και ότι αυτή τη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες αναλύσεις για το μέλλον του μοντέλου.
Πάντως και σε κάθε περίπτωση, οι πιέσεις αυτές από τα στελέχη της BMW έχουν να κάνουν και με την είσοδο της Mercedes στην κατηγορία με το λανσάρισμα της νέας X-Class, η οποία σίγουρα έχει βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς ανταγωνιστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->