Ετοιμάζεται η νέας γενιάς Mercedes-Benz GLA - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Ετοιμάζεται η νέας γενιάς Mercedes-Benz GLA

Ετοιμάζεται η νέας γενιάς Mercedes-Benz GLA

Η δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου πολυτελούς crossover της Mercedes, GLA, θα κάνει την εμφάνισή της το 2019, με τη βασική διαφορά να εντοπίζεται, προς το παρόν, στην άκρως εκλεπτυσμένη σιλουέτα, που θα έχει πολλά κοινά σημεία με τη νέα A-Class.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Mercedes έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας GLA, ένα μοντέλο που παρά το γεγονός ότι δεν προσφέρει κανένα από τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα ενός SUV, εν τούτοις διαθέτει μεγαλύτερο χώρο από ένα μικρομεσαίο μοντέλο, αλλά κυρίως αυξημένη απόσταση από το έδαφος.


Εάν οι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες της νέας GLA που δημοσιεύουμε και αποτελούν έμπνευση του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Kleber Silva, δεν θα διαφέρουν από την πραγματικότητα, το νέας γενιάς crossover μοντέλο της Mercedes θα ακολουθεί σε αρκετές γραμμές τη 4 γενιά της A-Class. Σε ότι αφορά την εμφάνιση, οι ακμές θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας του νέου μοντέλου. Με τον τρόπο αυτό, το εμπρός μέρος δείχνει πιο χαμηλό και πιο σπορ, ενώ πίσω έχουμε μία πιο κλασική διαμόρφωση, με αυξημένες διαστάσεις.


Η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η επόμενη γενιά της GLA, είναι η πλατφόρμα MRA που χρησιμοποιείται και στα μεσαία μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, με πιθανότατα οφέλη την αύξηση της ακαμψίας και την μείωση του συνολικού βάρους. Το μοντέλο θα είναι προσθιοκίνητο στη βασική του έκδοση, όπως συμβαίνει και τώρα, και προαιρετικά θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η γκάμα των κινητήρων, όπως και των υπολοίπων μηχανικών μερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->