Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz CLA Shooting Brake - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Μπορεί στην επικείμενη 88 Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης να έχουμε πολλές πρεμιέρες νέων μοντέλων που σίγουρα τραβάνε τα βλέμματα, έχουμε όμως και παρουσιάσεις πολλών νέων εκδόσεων οχημάτων που ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους.
Δύο από αυτές θα δούμε στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην ελβετική έκθεση. Η πρώτη αφορά μία ιδιαίτερη πινελιά στη CLA Shooting Brake, που αποκτά πακέτο εξοπλισμού «Night Edition».
Με αντίτιμο €2,650 (στη Γερμανία), ο επίδοξος αγοραστής μπορεί να πάρει το εν λόγω μοντέλο στο συγκεκριμένο πακέτο που περιλαμβάνει κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις όπως ποδιές εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, LED προβολείς, καθώς και ένα σήμα που μαρτυρά τη διαφορετική του ταυτότητα.
Στο εσωτερικό θα υπάρχουν αντιθέσεις σε μαύρο και άσπρο, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και σπέσιαλ ραφές. Ωστόσο η Mercedes-Benz δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία σχετικά.
Θα υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ, η έκδοση «Night Edition Starlight» που θα έρχεται σε πιο ανοιχτό χρώμα, με diamond γρίλια, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τους τροχούς σε χρώμα «Titanium Grey».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->