Ο πρώην drummer των GUNS N' ROSES, Matt Sorum, συστήνει το Artbit προς διευκόλυνση απόκτησης εισοδήματος για τους καλλιτέχνες - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Ο πρώην drummer των GUNS N' ROSES, Matt Sorum, συστήνει το Artbit προς διευκόλυνση απόκτησης εισοδήματος για τους καλλιτέχνες


Ο πρώην drummer των GUNS N' ROSES, Matt Sorum, ανακοίνωσε την δημιουργία του Artbit- μιας επαναστατικής, διαδικτυακής πλατφόρμας λογαριασμών όπου επιτρέπεται σε καλλιτέχνες και οπαδούς να μοιράζονται και να χρηματοδοτούν το καλλιτεχνικό ταλέντο από κάθε άκρη της γης.
Βασική σκέψη των ιδρυτών του Artbit (Sorum, Pablo Martins, Renan Monjon, Saulo Monjon και Jean-Philippe Innocent) ήταν οι σημερινοί καλλιτέχνες χωρίς συμβόλαιο- αυτοί που βρίσκονται στην αφάνεια: μουσικοί, καλλιτέχνες του δρόμου, χορευτές, μάγοι που δίνουν ολόκληρη την ψυχή τους χωρίς επαρκές χρηματικό αντάλλαγμα. Σκοπός της πλατφόρμας είναι να παρέχει στους ανεξάρτητους καλλιτέχνες ένα προφίλ και τα εργαλεία για να διαχειριστούν επιχειρηματικά την προσφορά τους.
«Πριν αναγνωριστώ ως μουσικός, τριγυρνούσα στο Hollywood, έπαιζα οπουδήποτε μπορούσα, κοιμόμουν σε καναπέδες για να επιβιώσω. Σήμερα είναι ευκολότερο να αναγνωριστεί κανείς αλλά ακόμη πιο δύσκολο να πληρωθεί. Με το Artbit, δίνουμε την δύναμη στους οπαδούς να πουν στον κόσμο ποιός αξίζει προσοχή και δίνουμε στους καλλιτέχνες μια πλατφόρμα που μετατρέπει τα όνειρά τους σε επί πληρωμή πραγματικότητα», δήλωσε ο Sorum.
Oι χρήστες του Artbit θα μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους live, σε εικονικές σκηνές, ενώ οι οπαδοί από όλο τον κόσμο θα μπορούν να αντιδράσουν, να μοιραστούν την παράσταση και να συμβάλλουν οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->