Η Brabus 800 στη Γενεύη - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Η Brabus 800 στη Γενεύη

Η Brabus 800 στη Γενεύη

Στο σαλόνι της Γενεύης θα παρουσιαστεί μια πιο άγρια έκδοση της Mercedes-AMG E63 S με την υπογραφή της Brabus και 800 ίππους.
Όπως φανερώνει και η ονομασία της η Brabus 800 η απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 θα φθάνει τους 800 ίππους ενώ η ροπή θα ξεπερνά τα 100 kg. H Brabus μάλιστα αποκαλύπτει πως τα νούμερα αυτά θα μπορούσαν να είναι και ακόμα μεγαλύτερα όμως αποφασίστηκε να μην υπάρξει περεταίρω αναβάθμιση προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για την μετάδοση.


Η εκτόξευση της ισχύος δεν έχει επιτευχθεί απλώς με την αύξηση της πίεσης του turbo. Η Brabus έχει εξελίξει νέους υπερτροφοδότες με ενισχυμένα κινούμενα μέρη και υψηλότερη παροχή από αυτούς της AMG. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία έχουν διεξαχθεί πολλές δοκιμές αντοχής στο δυναμόμετρο αλλά και στην πίστα με την Brabus να προσφέρει εγγύηση τριών ετών ή 100.000 χιλιομέτρων.
Είναι απόλυτα λογικό η Brabus 800 να συνοδεύεται και από εξαιρετικές τιμές επιδόσεων όπως τα μόλις 3’’ για το 0-100 Km/h αλλά και τα 300 Km/h της τελικής ταχύτητας που περιορίζεται ηλεκτρονικά.
Και επειδή δεν θα μπορούσαν να λείπει η κατάλληλη ακουστική συνοδεία η Brabus έχει εξοπλίσει την 800 και με νέα εξάτμιση με δυνατότητα μεταβολής του ηχητικού φιλτραρίσματος από ανάλογο διακόπτη που υπάρχει στην καμπίνα αλλά και στην σχετική εφαρμογή για κινητό που προσφέρει η εταιρία.
Οπτικά η Brabus 800 ξεχωρίζει από την ανθρακονημάτινη αεροτομή στον εμπρός προφυλακτήρα, τον πίσω διαχύτη, την διακριτική αεροτομή στο πορτπαγκάζ, του τροχούς 21 ιντσών και φυσικά από το σήμα της Brabus που έχει αντικαταστήσει το αστέρι της Mercedes στη μάσκα.
Πιο διακριτικές είναι οι επεμβάσεις στο εσωτερικό όπου κυριαρχεί το μαύρο δέρμα με τις κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και οι λευκές ζώνες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->