Απίστευτο! Οι Bon Jovi επέστρεψαν στην κορυφή των μουσικών τσαρτς με τον πιο αναπάντεχο τρόπο - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Απίστευτο! Οι Bon Jovi επέστρεψαν στην κορυφή των μουσικών τσαρτς με τον πιο αναπάντεχο τρόπο


To αμερικανικό συγκρότημα Bon Jovi επιστρέφει στην κορυφή της κατάταξης για τις πωλήσεις δίσκων στις ΗΠΑ χάρη σε μια προσφορά του για το τελευταίο του CD, ένας θρίαμβος σε μια μουσική εποχή που κυριαρχείται από την ακρόαση μέσω streaming.
Το "This House Is Not For Sale" (2016), το 13ο album studio του glam metal συγκροτήματος, πωλήθηκε σε 120.000 αντίτυπα την εβδoμάδα που τελείωσε την περασμένη Πέμπτη, "σχεδόν στο σύνολό τους" σε μορφή CD, αποκάλυψε το ινστιτούτο Nielsen Μusic.
Ο Τζον Μπον Τζόβι και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος είδαν τις πωλήσεις του τελευταίου τους άλμπουμ να εκρήγνυνται, μετά την προσφορά που έκαναν προς τους θαυμαστές τους ότι με την αγορά ενός εισιτηρίου για συναυλία τους θα λάβουν, ταυτόχρονα ταχυδρομικώς, ένα CD του άλμπουμ αυτού που κυκλοφόρησε το 2016. Στους 375.000 ενδιαφερόμενους που αγόρασαν ένα εισιτήριο για τη συναυλία, 120.000 «αγόρασαν» με τον τρόπο αυτό το άλμπουμ.
Μια πρωτότυπη επιτυχία για τις πωλήσεις ενός άλμπουμ που εκδόθηκε σε μορφή CD σε μια εποχή όπου αυτό το αντικείμενο εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως κάτι παράξενο και που οι εταιρίες στρέφουν την προσοχή τους στην ακρόαση μουσικής μέσω υπηρεσιών συνεχούς ροής, κατά παραγγελία.
Το Billboard 200, η εβδομαδιαία κατάταξη των 200 καλύτερων πωλήσεων άλμπουμ στις ΗΠΑ, συνυπολογίζει και τις ακροάσεις μέσω streaming.
Με την επιτυχία των πωλήσεων του "This House Is Not For Sale", οι Μπον Τζόβι περνούν μπροστά από το σάουντρακ της ταινίας "Black Panther" το οποίο υπογράφει ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ.
Τον Απρίλιο, το διάσημο συγκρότημα θα ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame, στο πάνθεον της μουσικής ροκ και της ποπ ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->