Συγκίνηση Μουζάλα στην παράδοση σε Βίτσα - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Συγκίνηση Μουζάλα στην παράδοση σε Βίτσα

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας συγκινηση

«Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος», είπε εμφανώς καταβεβλημένος και με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Μουζάλας, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής.
Μην μπορώντας να συνεχίσει την ομιλία του με βάσει τις σημειώσεις του είπε «έχω εδώ διάφορα γραμμένα... χέσ΄τα... δεν μπορώ τώρα».
Ο κ. Μουζάλας, χαρακτήρισε άριστη την επιλογή του διαδόχου του κ. Βίτσα, που συνιστά, όπως είπε, ιστορική συνέχεια στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, εκτιμώντας ότι θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό ενώ εξήρε το ρόλο του στρατού στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τον κ. Τόσκα, προσωπικά. 
Τέλος με θερμά λόγια μίλησε ο κ. Μουζάλας για τη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ που όπως είπε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό , εκείνος έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος. «Χωρίς αυτήν δεν θα τα είχαμε καταφέρει ούτε σαν Ελλάδα ούτε σαν Ευρώπη», σημείωσε.
Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->