Αυτή είναι η υβριδική Bentley Bentayga (Video) - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η υβριδική Bentley Bentayga (Video)

Αυτή είναι η υβριδική Bentley Bentayga (Video)

Συνδυάζοντας πολυτέλεια με τεχνολογία, η Bentley Bentayga Hybrid προκαλεί όλες μας τις αισθήσεις στο πλαίσιο της 88 Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και πραγματοποιηθεί την παγκόσμια πρεμιέρα της.
Λίγες ώρες μετά τις πρώτες διαρροές, ήρθε η επίσημη αποκάλυψη του πολυτελούς SUV που όπως αναμενόταν, παίρνει ώθηση από το ίδιο σύνολο που κινεί την την Porsche Panamera E-Hybrid. Δηλαδή ένα V6 υπέρ-τροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3.0 lt που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα.
Ωστόσο η βρετανική μάρκα δεν ανακοίνωσε ούτε την ιπποδύναμη (που εκτιμάται πως θα είναι κοντά στα 450 άλογα), ούτε τη χωρητικότητα των μπαταριών αλλά ούτε και επιδόσεις.
Επιβεβαίωσε όμως πως θα έχει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 50 χιλιομέτρων και πως οι εκπομπές ρύπων περιορίζονται στα 75 gr/km. Το πολυτελές υβριδικό μοντέλο περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες για τη διαχείριση της μπαταρίας: EV Drive, Hybrid και Hold.
Σε ότι αφορά στη φόρτιση, η Bentayga Hybrid χρειάζεται 7μιση ώρες από μία συμβατική οικιακή πρίζα. Ωστόσο ένωσε τις δυνάμεις της με τον σχεδιαστή Philippe Starck και μαζί δημιούργησαν έναν ταχυφορτιστή τοίχου που βάφτισαν «Power Dock».


Τονίζεται η μοναδικότητά του αλλά και οι δυνατότητές του καθώς μειώνει το χρόνο που απαιτείται για πλήρη φόρτιση του οχήματος στις 2.5 ώρες.
Οι εμφανείς με το μάτι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις υπάρχουσες εκδόσεις V8, W12 και diesel είναι τα λογότυπα «Hybrid» και στις ζάντες.


Αντίθετα στον εσωτερικό κόσμο έχουμε περισσότερες αλλαγές. Συναντάμε αναθεωρημένο σύστημα Infotainment, νέο πίνακα οργάνων που ενσωματώνει τις απαιτούμενες ενδείξεις υβριδικής λειτουργίας, καθώς και τον επιλογέα των προαναφερθέντων modes λειτουργίας της μπαταρίας.

Δείτε περισσότερα για τη Bentayga Hybrid στο video που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->