Θα έχει συνέχεια το Audi R8; - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Θα έχει συνέχεια το Audi R8;

Θα έχει συνέχεια το Audi R8;

Φαίνεται ότι η τωρινή, δεύτερη γενιά του Audi R8 θα είναι και η τελευταία στην πορεία του κορυφαίου γερμανικού sportscar, μιας και νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για μη παρουσίαση νέας γενιάς για το μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας στο αμερικάνικο Car and Driver, ο Υπεύθυνος Εξέλιξης της Audi Peter Mertens, ερωτώμενος για το R8 δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πλάνα για αντικατάστασή του, μετά το τέλος της παραγωγής της τωρινής του γενιάς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο κ. Mertens δήλωσε ότι ακόμη έχει μπροστά του αρκετά χρόνια πορείας το υπάρχον R8 (λανσαρίστηκε το 2016) στα οποία δεν αποκλείεται κάτι να αλλάξει. «Ποτέ μη λέτε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Audi, προσθέτοντας ότι τα αυτοκίνητα επιδόσεων αποτελούν πάντα ένα πολύ καλό προϊόν της μάρκας.

Ωστόσο, σε αυτό που δεν απάντησε ο κ. Mertens ήταν γιατί η Audi δεν έχει σχέδια αντικατάστασης του R8, αν και σίγουρα σε αυτό έχει παίξει το ρόλο της και η πρόθεση της μάρκας να παρουσιάσει περισσότερα υβριδικά και ηλεκτρικά νέα μοντέλα, ώστε να τονίσει την οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον πλευρά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->