Το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

Το 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της BMW, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της X3, αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά το 2020, ενώ η πρωτότυπη μορφή του θα εμφανιστεί στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Στο περιθώριο της ετήσιας διάσκεψης της BMW, ο Πρόεδρος Harald Krugerαποκάλυψε ότι η ηλεκτρική X3, που θα έχει το κωδικό όνομα iX3, θα παρουσιαστεί το 2020. Από την ίδια χρονιά και μετά, η εταιρεία του Μονάχου θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση για κάθε ένα ξεχωριστό μοντέλο της γκάμας, ανοίγοντας το δρόμο για επιπλέον EV μοντέλα.


Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη κατοχυρώσει τα εμπορικά σήματα από το iX1 μέχρι και το iX9, υποδεικνύοντας ότι μια σειρά από νέα ηλεκτρικά SUV αναμένονται στον ορίζοντα, με πρώτο το iX3. Ήδη το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης σε ακραίες θερμοκρασίες, όπως αυτές του Αρκτικού Κύκλου, αλλά τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα ή με τα πόσα km θα μπορεί να καλύπτει με μία φόρτιση μπαταρίας παραμένουν, προς το παρόν άγνωστες. Εικάζουμε ότι εάν η αυτονομία της BMW iX3 κυμανθεί στα 480 km, τότε η Jaguar I-Pace και το επερχόμενο Audi e-tron θα έχουν έναν σημαντικό αντίπαλο.


Η BMW υπόσχεται ότι θα μάθουμε περισσότερα για το iX3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον Απρίλιο, επιβεβαιώνοντας ότι θα αποκαλυφθεί ένα πρωτότυπο, το οποίο θα είναι το πρώτο από μια σειρά ηλεκτρικών πρωτότυπων της BMW, που θα παρουσιαστούν το 2018. Ένα άκρως ενδιαφέρον μοντέλο που το περιμένουμε και αυτό το 2020, θα είναι και το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο Vision Dynamics Concept που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την ονομασία i4, όντας ένας σοβαρός αντίπαλος του Tesla Model S.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->