Η πόλη με τα 11.000 εστιατόρια που «έχει πρόβλημα» - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Η πόλη με τα 11.000 εστιατόρια που «έχει πρόβλημα»

Η πόλη με τα 11.000 εστιατόρια που «έχει πρόβλημα»

Με παράδοση στο ροντέο, τα καλύτερα εστιατόρια του αμερικανικού νότου και το διαστημικό κέντρο της NASA, το Χιούστον δύσκολα περιγράφεται με μια λέξη.
Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της πολιτείας του Τέξας και ο ταξιδιώτης μπορεί να ζήσει αυθεντικές σκηνές αμερικάνικης δύσης με φόντο τους ουρανοξύστες που υψώνονται πάνω από τις σκεπασμένες με φύλλα γειτονιές.
Με πάνω από έντεκα χιλιάδες εστιατόρια με γεύσεις από περισσότερες από 70 χώρες αποτελεί κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.
Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το Johnson Space Center στα νότια της πόλης και να βρεθεί στο Κέντρο Ελέγχου Διαστημικών Αποστολών όταν ο αστροναύτης Jack Swigert είπε: «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα».
Στο τεράστιο υπόστεγο φιλοξενείται ένας πραγματικός πύραυλος «Saturn», ο πύραυλος που μετέφερε την αποστολή Apollo στο φεγγάρι τη δεκαετία του 60-70.
Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο και φιλοξενεί 19 μουσεία και καλλιτεχνικές γκαλερί, όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών του Χιούστον.

Πληροφορίες - Φωτογραφίες
texasmap
Χιούστον / Αμερική

Διαφορά ώρας: 8 ώρες πίσω

Νόμισμα: Δολάριο

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 15 ώρες και 35 λεπτά από την Αθήνα μέσω Άμστερνταμ και 17 ώρες και 5 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης.
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->