Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan! - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan!

Κωδικό όνομα… Z για τη Nissan!

Μπορεί επίσημα η Nissan να μην έχει ανακοινώσει διάδοχο για το 370Z όμως φαίνεται πως παρά κάποια απαισιόδοξα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, η σειρά Ζ δεν πρόκειται να πατήσει φρένο.

Τουλάχιστον αυτό δεν είναι στα πλάνα των Ιαπώνων, αν λάβουμε υπόψη όσα είπε σε συνέντευξή του στο Automotive News ο υπεύθυνος προγραμματισμού της μάρκας, Philippe Klein.
«Δουλεύουμε πάνω στα πλάνα μας σχετικά αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας μεταφέρω ξεκάθαρη εικόνα. Πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία, οι πωλήσεις της οποίας μειώνονται παγκοσμίως. Όμως πιστεύω πως υπάρχει ακόμα χώρος για έναν διάδοχο και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σειρά Ζ. Αυτό προσπαθούμε. Τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα. Μακροπρόθεσμα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε. Αν δηλαδή θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο μοντέλο και πως θα έπρεπε αυτό να είναι για να κρατήσει το πάθος ζωντανό; Είναι ένας τομέας στον οποίο πραγματικά δίνουμε σημασία, πώς να κρατήσουμε τη σειρά Z, πώς να την ανανεώσουμε και πώς να είναι η νέα γενιά», είπε ο Klein.

Η πρόθεση λοιπόν υπάρχει. Μένει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->