Το νέας γενιάς Ford Focus θα απουσιάσει από τη Γενεύη - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Το νέας γενιάς Ford Focus θα απουσιάσει από τη Γενεύη

Το νέας γενιάς Ford Focus θα απουσιάσει από τη Γενεύη

Όπως ανακοίνωσε η Ford, το 4 γενιάς Focus δεν θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου, μεταφέροντας την επίσημη πρεμιέρα του για τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους του κατασκευαστή, το νέο Focus βρίσκεται στο στάδιο των τελευταίων δοκιμών, με κύριο χαρακτηριστικό τη νέα σχεδιαστική γραμμή του αμαξώματος, που θα ακολουθεί το παράδειγμα του πιο πρόσφατου Fiesta. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζεται στα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία θα έχουν πλέον οριζόντια και όχι κάθετη διάταξη. Νέας σχεδίασης θα είναι και η εμπρός μάσκα, ενώ άγνωστο παραμένει εάν αλλάξουν δραματικά οι εξωτερικές διαστάσεις.


Αρχικά, το νέο Focus θα λανσαριστεί σε 5θυρη έκδοση, ενώ θα ακολουθήσουν η έκδοση station wagon, η crossover Active, η σπορ χαρακτήρα ST, καθώς και μία ηλεκτρική. Φυσικά δεν θα λείψει και η κορυφαία RS, για την οποία θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρόνια επιπλέον.


Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, θα παραμείνει ο τρικύλινδρος EcoBoost του 1,0 λίτρου, μαζί με αυτούς των 1,5 και 2,0 λίτρων, ενώ στους diesel, ξεχωρίζει ο εντελώς νέος των 1,5 λίτρων με ισχύ 125 ίππων. Οι παραπάνω κινητήρες θα συνδυάζονται τόσο με μηχανικά, όσο και με διπλού συμπλέκτη κιβώτια, ενώ η έκδοση Focus Active θα μοιράζεται το ίδιο σύστημα τετρακίνησης με αυτό που γνωρίζουμε από το RS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->