Έρχονται οι πρώτες ηλεκτρικές BMW M - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Έρχονται οι πρώτες ηλεκτρικές BMW M

Έρχονται οι πρώτες ηλεκτρικές BMW M

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος της BMW M, κ. Frank Van Meel, το τμήμα επιδόσεων της βαυαρικής μάρκας είναι έτοιμο να μας φέρει στο μέλλον τα πρώτα ηλεκτρικά M μοντέλα στην ιστορία.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα των 24 ωρών της Daytona, ο κ. Van Meel τόνισε ότι οι πρώτες πλήρως ηλεκτρικές BMW M θα έρθουν σταδιακά στην αγορά, από τη στιγμή που απαιτείται αρκετή εξέλιξη στα τμήμα του ηλεκτρικού συστήματος κίνησής τους, στις μπαταρίες κ.ο.κ.
Έτσι, πριν αυτές λανσαριστούν, η BMW M θα προσφέρει στη γκάμα των μοντέλων της υβριδικές εκδόσεις, που θα στοχεύσουν περισσότερο στην παροχή όσο το δυνατόν πιο εκρηκτικών επιδόσεων και όχι τόσο στο να μειώσουν την κατανάλωση – αν και αυτό είναι δεδομένο ότι θα συμβεί.
Αμέσως μετά το λανσάρισμα των πρώτων υβριδικών BMW M θα έρθουν ως φυσική εξέλιξή τους και οι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, οι οποίες θα έχουν φυσικά μηδενικές εκπομπές ρύπων, όμως θα χρησιμοποιούν όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία για να προσφέρουν και αυτές δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό πάντα με εκρηκτικές επιδόσεις.
Χρονολογικά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια επίσημη πληροφόρηση για το πότε ακριβώς θα δούμε όλες αυτές τις αλλαγές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις υβριδικές επιλογές, αυτές θα λανσαριστούν μέσα στην επόμενη διετία. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν και οι ηλεκτρικές εκδόσεις των νέων BMW M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->