Νέες σκληροτράχηλες εκδόσεις για το Toyota Hilux - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Νέες σκληροτράχηλες εκδόσεις για το Toyota Hilux

Νέες σκληροτράχηλες εκδόσεις για το Toyota Hilux

Η Toyota αποκάλυψε τρεις νέες εκδόσεις για το Hilux, οι οποίες τονίζουν περαιτέρω τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του ιαπωνικού pick-up και απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω στο offroad.
Οι 3 νέες εκδόσεις του Hilux ονομάζονται «Rogue», «Rugged» και «Rugged X», ενώ προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας. Το Toyota Hilux Rogue ξεχωρίζει με τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα του, τους προβολείς ομίχλης, τη νέα εμπρόσθια γρίλια, τη μπάρα στο χώρο φόρτωσης και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου.
Το Toyota Hilux Rugged είναι μια ακόμη πιο extreme έκδοση του μοντέλου, η οποία διαθέτει μια ευμεγέθη εμπρόσθια μπάρα, πλαϊνά μαύρα σκαλοπάτια, επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου με αλουμινένιο περίγραμμα, μαύρη μπάρα στην καρότσα, αλλά και ένα σνόρκελ στο μπροστινό μέρος, αντί της παραδοσιακής εξάτμισης.


Η τρίτη νέα έκδοση Hilux Rugged X βασίζεται πάνω στο Rugged όμως διαθέτει έναν εντελώς νέο εμπρόσθιο μαύρο προφυλακτήρα με ενσωματωμένη αλουμινένια ποδιά και σχεδίαση που προσφέρει μεγαλύτερη γωνία προσέγγισης. Υπάρχουν επιπλέον έξτρα γάντζοι πρόσδεσης, ειδικά πλαϊνά σκαλοπάτια και λογότυπα με την ονομασία της έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->