Επετειακές εκδόσεις για τα Suzuki Ignis & Vitara - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Επετειακές εκδόσεις για τα Suzuki Ignis & Vitara

Επετειακές εκδόσεις για τα Suzuki Ignis & Vitara

Τα δημοφιλή ιαπωνικά μοντέλα της Suzuki αποκτούν μια νέα επετειακή έκδοση στην γκάμα τους. Ας δούμε τα βασικά τους χαρακτηριστικά.
Στην περίπτωση του Ignis, η Adventure έκδοση διαθέτει ένα ειδικό μαύρο εξωτερικό χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες. Η εικόνα του μοντέλου ενισχύεται από τα διάφορα στοιχεία εξατομίκευσης που αφορούν σε σπόιλερς, ζάντες αλουμινίου και πολλά έξτρα εξοπλισμού στο εσωτερικό του ιαπωνικού μίνι μοντέλου.
Όσον αφορά στο Vitara, η Kuro εξοπλιστική έκδοση συνδυάζεται με τη 2κίνηση version και τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα. Το αμάξωμα μπορεί αποκτηθεί με 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και διαθέτει νέα στοιχεία στη γρίλια, στους προφυλακτήρες και στους καθρέπτες. Στο εσωτερικό του SUV μοντέλου της Suzuki βρίσκουμε έναν υπερπλήρη εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμη και σύστημα πλοήγησης, ενώ τη διαφορά κάνουν ορισμένες λεπτομέρειες από carbon.
Oι δύο παραπάνω εκδόσεις προσφέρονται-προς το παρόν-στην αγορά της Αγγλίας και αφορούν έναν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων (το επιπλέον κόστος βρίσκεται κάτω από τις 2.000 λίρες).

2018-Suzuki-SpecialUK-07

2018-Suzuki-SpecialUK-12

2018-Suzuki-SpecialUK-04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->