Πρώτη εικόνα του νέου μεσαίου SUV της Hyundai - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη εικόνα του νέου μεσαίου SUV της Hyundai

Πρώτη εικόνα του νέου μεσαίου SUV της Hyundai

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του νέου Santa Fe, του καινούργιου μεσαίου της SUV, το οποίο αναμένεται επίσημα να αποκαλυφθεί μέσα στον επόμενο μήνα.
Το νέο, 4ης γενιάς Hyundai Santa Fe μετά την αποκάλυψή του το Φεβρουάριο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.
Με βάση την πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε ότι το νέο μοντέλο θα φέρει μια πιο «ρέουσα» σχεδίαση, με έντονες νευρώσεις στα πλαϊνά, στενά αλλά δυναμικά εμπρόσθια φώτα, αλλά και πιο ντιζαϊνάτους πίσω προβολείς.
Παρότι δεν φαίνεται στη φωτογραφία, αναμένεται το νέο Santa Fe στο εμπρόσθιο τμήμα του να έχει πολλά κοινά με το μικρότερο Hyundai Kona, λαμβάνοντας μεταξύ άλλων την ίδια γρίλια της μάσκας και τη διπλή σειρά ανεξάρτητων προβολέων.
Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Santa Fe δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, ωστόσο η Hyundai τονίζει ότι το αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο που θα έχει σύστημα Προειδοποίησης Ύπαρξης Επιβάτη στο πίσω κάθισμα. Το σύστημα αυτό θα είναι μέρος μιας μεγάλης γκάμας συστημάτων ασφαλείας που θα εφοδιάζουν το νέο Santa Fe, υπό τη σκέπη της ομπρέλας συστημάτων Smart Sense της Hyundai.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->