Πρώτη γεύση από τη νέα Skoda Fabia - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη γεύση από τη νέα Skoda Fabia

Πρώτη γεύση από τη νέα Skoda Fabia

Η Skoda ετοιμάζει την ανανεωμένη γενιά της Fabia και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα-σκίτσο του μοντέλου, που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Προς το παρόν οι πληροφορίες για τη νέα Fabia είναι περιορισμένες, ωστόσο η Skoda τονίζει ότι το μοντέλο θα λάβει ένα αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα με νέα LED φώτα, αλλά και επίσης για πρώτη φορά, LED φώτα και στο πίσω μέρος του.
Επιπλέον των παραπάνω, η εταιρεία υπόσχεται ότι η Fabia θα αποκτήσει και νέες, «Simply Clever» λύσεις, κάτι που σημαίνει πιθανότατα ότι θα δούμε ακόμη περισσότερη πρακτικότητα στο εσωτερικό, αλλά και αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και περισσότερες δυνατότητες από τα συστήματα πολυμέσων.
Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, μετά την ανανέωση της γκάμας των βενζινοκινητήρων της Fabia το 2017, δεν αποκλείεται μαζί με το νέο μοντέλο να δούμε και την προσθήκη κι άλλων κινητήρων στις επιλογές, όπως π.χ. του νεότερου 1.5 lt. TSI EVO μοτέρ του VW Group. Αυτό θα αναμένουμε να το επιβεβαιώσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι την επίσημη πρώτη του μοντέλου στη Γενεύη, όπως και να δούμε και τι άλλο νέο θα μας φέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->