Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη το νέο Renault Megane RS; - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη το νέο Renault Megane RS;

Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη το νέο Renault Megane RS;

H Renault ξεκινά το λανσάρισμα του νέου Megane RS στην Ευρώπη, ανακοινώνοντας τις τιμές και τον πλήρη εξοπλισμό του hot μοντέλου στην αγορά της Γαλλίας.
Το νέο Renault Megane RS θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν 1.800άρη turbo κινητήρα βενζίνης με 280 ίππους. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η παρουσία συστήματος παθητικής τετραδιεύθυνσης, ενώ στις επιδόσεις του η γαλλική εταιρεία τονίζει ότι για το 0-100 χλμ./ώρα το γαλλικό μοντέλο απαιτεί μόνο 5,8 δευτερόλεπτα.
Οι τιμές του νέου Renault Megane RS στη Γαλλία ξεκινούν από τα 37.600 ευρώ για την έκδοση με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το Megane RS με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο (διαθέτει και λειτουργία Launch Control) κοστίζει από 39.400 ευρώ.


Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιλέξει το πακέτο Cup (πιο σφιχτή ρύθμιση ανάρτησης, μπλοκέ διαφορικό, φρένα με κόκκινες δαγκάνες), τότε θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 1.500 ευρώ.
Στα υπόλοιπα στοιχεία εξοπλισμού του, η προσθήκη ζαντών 19 ιντσών κοστίζει 1.000 ευρώ, επενδύσεων από αλκαντάρα άλλα 1.500 ευρώ, ηχοσυστήματος Bose +600 ευρώ, ενώ επιπλέον 1.600 ευρώ θα πρέπει να εκταμιευθούν εάν επιλεγεί η αποκλειστική εξωτερική βαφή σε κίτρινο ή πορτοκαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->