Δεν θα υπάρξει έκδοση QV για την Alfa Romeo 4C - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Δεν θα υπάρξει έκδοση QV για την Alfa Romeo 4C

Δεν θα υπάρξει έκδοση QV για την Alfa Romeo 4C

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθυντής της Alfa Romeo Αμερικής δήλωσε πως δεν υφίσταται καμία ανάγκη για δημιουργία μιας πιο ισχυρής έκδοσης QV της 4C.
Είναι γνωστό πως μέσα στο χρόνο η 4C θα περάσει από μια διαδικασία ανανέωσης όμως τα σχέδια της Alfa Romeo δεν περιλαμβάνουν και την παρουσίαση μιας πιο ισχυρής έκδοσης QV όπως στην περίπτωση των Giulia και Stelvio. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Alfa Romeo Αμερικής, Pieter Hogeveen ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι προφανής: «Δεν νομίζω πως υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο. Η 4C είναι ήδη ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και μάλιστα το καλύτερο στην κατηγορία του».
Βέβαια η γνώμη αρκετών είναι διαφορετική καθώς πλέον η 4C δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Porsche Cayman αλλά και την νεοφερμένη Alpine A110 για την οποία οι πρώτες κριτικές είναι εξαιρετικές.
Πάντως στη συνέντευξή του ο Hogeveen δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την ανανέωση της 4C η οποία σίγουρα δεν θα περιλαμβάνει την προσθήκη ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο και οι πωλήσεις να ξεκινήσουν κοντά στα τέλη της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->