Οι The Myrrors επιστρέφουν στην Ελλάδα για mini περιοδεία - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Οι The Myrrors επιστρέφουν στην Ελλάδα για mini περιοδεία

Σχετική εικόνα

Η διοργανώτρια εταιρεία Made of Stone Productions ανακοίνωσε την επιστροφή των Αμερικανών psychedelic rockers The Myrrors τον Ιανουάριο του 2018 στην Ελλάδα για μία mini περιοδεία!

Mετά την επιτυχή τελευταία έλευσή τους επί Ελληνικού εδάφους, η μοναδική πρόβλεψη που μπορούμε να κάνουμε, είναι πως οι εν λόγω συναυλίες θα απασχολήσουν αρκετά όλους τους οπαδούς του είδους και όχι μόνο.
Οι The Myrrors είναι μια μπάντα από το Τούκσον της Αριζόνα, που δημιουργεί αυτό που η ίδια περιγράφει ως «Εκστατική μουσική από την έρημο Σονόρα» («Sonoran Trance Music»), ένα υπνωτικό κοκτέηλ αποτελούμενο από βαριά drones και ορεσίβιο krautrock, επηρεασμένο εξίσου από την παγκόσμια ψυχεδέλεια και τον πειραματικό μινιμαλισμό.
Το γκρουπ σχηματίστηκε το 2007, από τους -εφήβους τότε- multi-instrumentalists Nik Rayne και Grant Beyschau, και αρχικά κέρδισε την προσοχή σε διεθνές επίπεδο με το ντεμπούτο album «Burning Circles in the Sky» (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το underground hit «Warpainting»), λίγο πριν η τετραετής παύση τους, τους βρει να ανακατασκευάζουν, επαναπροσδιορίζουν και αναδιαρθρώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό και τη μουσική τους προσωπικότητα, για να καταλήξουν τελικά σε μία σειρά ολοένα και πιο φιλόδοξων και πολιτικά ευαισθητοποιημένων LPs, υπό την αιγίδα cult δισκογραφικών εταιρειών, όπως οι Cardinal Fuzz και η Beyond Beyond is Beyond Records, όπως και σε μία υψηλού προφίλ και επιπέδου Ευρωπαϊκή περιοδεία, το 2015.
Η πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία τους, μέσω της BBiB, το «Hasta La Victoria» του 2017, τους αναδεικνύει ως ένα ανήσυχο σύνολο, που εδώ εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα επηρεασμένα από τον Terry Riley και τους Amon Duul, μάντρα, που κανείς συναντά στα προηγούμενα ηχογραφήματά τους, προσθέτοντας σε αυτά tape loops, σαξόφωνα, ξύλινα πνευστά και Νοτιοασιατικά λαϊκά όργανα, δίνοντας έτσι νέα διάσταση στη ψυχεδέλεια, μακριά από αυτό που κανείς συνήθως ακούει από τα τυπικά, πιο «ροκάδικα» σχήματα του είδους που υπηρετούν.
Οι The Myrrors γίνονται κάθε τόσο αποδέκτες του χαρακτηρισμού desert rock, όχι άστοχα, μιας που το έργο τους αποτελεί ένα ψυχεδελικό ταξίδι σε μία διαστρεβλώμένη φαντασίωση ερημικού τοπίου!

Links:

• Made of Stone Productions: www.facebook.com/madeofstoneprods

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 23/01/2018 
                      24/01/2018
                      25/01/2018
                      26/01/2018
                      27/01/2018
                      28/01/2018

Βόλος: 23/1
Ιωάννινα: 24/1
Πάτρα: 25/1
Αθήνα: 26/1
Θεσσαλονίκη: 27/1
Σέρρες: 28/1

Τοποθεσία:  Café Santan, Βόλος | Route 66, Ιωάννινα | Γιάφκα, Πάτρα | Temple, Αθήνα | Eightball Club, Θεσσαλονίκη | Αίγλη, Σέρρες

Πληροφορίες / Κρατήσεις: www.facebook.com/madeofstoneprods | www.facebook.com/3plabgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->