ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023

ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023

Νέες και μεγάλες αλλαγές στη γκάμα της ΜΙΝΙ ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης NAIAS στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Εκτός της ανανέωσης της υπάρχουσας γκάμας με ένα facelift, από την εταιρεία περιμένουμε νέες εκδόσεις που θα βασίζονται σε καινούργια πλατφόρμα και μια από αυτές θα είναι η Metro Runner.
Η ανανέωση στην εμφάνιση του MINI ήταν μια από τις ειδήσεις που προέκυψαν στο πλαίσιο της έκθεσης NAIAS. Η είδηση που κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα την αναμονή για τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας, είναι αυτή που επιβεβαιώνει το σχεδιασμό μιας νέας πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή νέων εκδόσεων του δημοφιλούς μοντέλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο μοντέλο που θα βασιστεί στην πλατφόρμα αυτή, θα παρουσιαστεί το 2023 και θα είναι η αναβίωση του Metro Runner. Στα σχέδια της εταιρείας είναι και η συνέχεια στις αναβιώσεις, με το Metro Cruiser που θα είναι επί της ουσίας μια παραλλαγή του Clubman. Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το μέλλον της ανοιχτής εκδοχής του μοντέλου, με το MINI Cabrio να πηγαίνει προς κατάργηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->