Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video) - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video)

Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video)

Όταν η McLaren αποκάλυψε το νέο περιορισμένης παραγωγής supercar της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του Ayrton Senna, κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως αφού φέρει αυτό το όνομα βαρύ σαν ιστορία, θα έπρεπε να είναι πιο… όμορφη!
Όμως πάντα σε ότι έχει να κάνει με τα στολίδια της αυτοκίνησης, η πραγματική ομορφιά ή τουλάχιστον η αντικειμενική ομορφιά, ξεδιπλώνεται μόνο όταν πατάς το γκάζι. Έτσι η McLaren Automotive ξεκίνησε να μας δείχνει λίγη από την πραγματική γοητεία της Senna με το video που σας παραθέτουμε.
Το νέο της όπλο που θα παραχθεί σε μόλις 500 κομμάτια βρέθηκε στο νέο Τεχνολογικό Κέντρο της βρετανικής εταιρείας στο Σέφιλντ, μία επένδυση που ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια λίρες και είναι στο τελικό στάδιο κατασκευής. Εκεί το άκρως αποδοτικό αεροδυναμικά μοντέλο βρέθηκε δίπλα στηn MP4/5 την οποία ο αείμνηστος Βραζιλιάνος οδηγούσε τη σεζόν του 1989 στη Formula 1.
Κι αν το μονοθέσιο αποτελούσε απλά σημείο αναφοράς, η Senna άρχισε να αφήνει σημάδια από τα Pirelli ελαστικά της στο πάτωμα, με τον 4λιτρο V8 Twin-Turbo που την εφοδιάζει προσφέροντας 789 άλογα και 800 Nm ροπής να ταράσσει το χώρο με τα υψηλά ντεσιμπέλ του.

Απολαύστε τη εν δράσει στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->