Ειδική έκδοση του Land Rover Defender με 400 ίππους - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Ειδική έκδοση του Land Rover Defender με 400 ίππους

Ειδική έκδοση του Land Rover Defender με 400 ίππους

Παρά τις δηλώσεις της Land Rover πως θα διακόψει την παραγωγή του Defender, η εταιρία προχώρησε στην δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης με V8 κινητήρα 400 ίππων.
Φαίνεται πως η διακοπή της μαζικής παραγωγής του Defender δεν περιλαμβάνει την κατά καιρούς παρουσίαση ειδικών εκδόσεων. Το συγκεκριμένο θηριώδες Defender είναι μοντέλο περιορισμένης παραγωγής η οποία θα οριοθετηθεί στα 150 κομμάτια.


Η έκδοση Works V8 είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 70 ετών της εταιρίας και στα πρώτα μοντέλα που ήταν εξοπλισμένα με V8 κινητήρες. Ωστόσο αυτή τη φορά μιλάμε για έναν κινητήρα 5.0 λίτρων με 400 ίππους και 52 kg ροπής, ο οποίος κάνει την συγκεκριμένη έκδοση την πιο ισχυρή και ταχύτερη που έχει κατασκευαστεί από την Land Rover. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF το Defender Works V8 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σς 5,6’’ με την τελική ταχύτητα θα οριοθετείται στα 171 km/h. Μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη έκδοση έχει αναβαθμισμένα αμορτισέρ και ελατήρια καθώς και παχύτερες αντιστρεπτικές ενώ πατά σε τροχούς 18 ιντσών με τα κατάλληλα για εκτός δρόμου ελαστικά μεικτής χρήσης.
Η επιθετική του όψη θα συνδυάζεται με οκτώ διαφορετικούς εξωτερικούς χρωματισμούς ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro και οι δερμάτινες επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες.
Το Defender Works V8 θα παραχθεί τόσο με κοντό όσο και με μακρύ μεταξόνιο με την τιμή του στην Αγγλία να ξεκινά από τις 150.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->