Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador

Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador

Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από την παρουσίαση της Aventador και είναι πλέον καιρός για την ανανέωση του μοντέλου από τη Lamborghini. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα του να παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης της σε υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται και η αμιγώς ηλεκτρική.
Το 2011 είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Από τότε, τα 7 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, φέρνουν την ανάγκη της αντικατάστασης πιο κοντά από ποτέ. Μιλώντας για το θέμα της αντικατάστασης της Aventador, ο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani, άφησε να… «αιωρείται» ως ενδεχόμενο, το να έχουμε ηλεκτρικό αντικαταστάτη του μοντέλου.


Στο περιθώριο της NAIAS, ο Reggiani υπογράμμισε πως πρέπει να αποφασιστεί το μέλλον για τα υπεραυτοκίνητα σε σχέση με τη χρήση των υβριδικών πλατφόρμων. Η πρόκληση για την επόμενη γενιά της Aventador, έχει να κάνει με το επιπλέον βάρος από τους συσσωρευτές και το πόσο επηρεάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Σε μια αποστροφή του λόγου του, έκανε αναφορά στο V12 σύνολο που θεωρείται βέβαιο πως θα εξακολουθήσει να είναι αυτό που θα δίνει κίνηση και στην επόμενη γενιά του μοντέλου. Οι φήμες ωστόσο που ακολουθούν το αυτοκίνητο, εμπλέκουν όλο και περισσότερο την πιθανότητα παρουσίασής του σε υβριδική μορφή, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->