Τι ετοιμάζει για το Ντιτρόιτ η GAC Motor; - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Τι ετοιμάζει για το Ντιτρόιτ η GAC Motor;

Τι ετοιμάζει για το Ντιτρόιτ η GAC Motor;

Μία εντυπωσιακή αποκάλυψη ετοιμάζει για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (διεξάγεται από 13 έως 28 Ιανουαρίου) η GAC Motor, την οποία αποκάλυψε εν μέρει με αυτό το teaser σκίτσο.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που θα φέρει ηλεκτρική τεχνολογία και «άλλες προηγμένες λύσεις» και που έχει βαφτιστεί «Enverge». Πρόκειται για ένα compact crossover φουτουριστικής εμφάνισης, για το οποίο δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πέραν του ότι η κινεζική μάρκα το σχεδίασε αποκλειστικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.
Οι τεράστιοι τροχοί με τις πεντάκτινες ζάντες κλέβουν την παράσταση, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και ο κουπέ σχεδιασμός στο πίσω μέρος μαρτυρούν τον σπορ χαρακτήρα του ενώ το φωτισμένο σήμα της μάρκας στο κέντρο του πρόσθιου μέρους την ύπαρξη ηλεκτροκίνησης.
Πέρα από το Enverge Concept, στη NAIAS 2018 η GAC Motor θα παρουσιάσει ένα ακόμα μοντέλο. Πρόκειται για το GA4, ένα συντηρητικό σεντάν που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα και στο περίπτερο της μάρκας από την Γκουνγκζού θα πλαισιώνεται από τα GA8, GS8 και GM8.

GAC-GA4-a640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->