Η Fiat ετοιμάζει νέο SUV - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Η Fiat ετοιμάζει νέο SUV

Η Fiat ετοιμάζει νέο SUV

Oι Ιταλοί θα λανσάρουν το 2019 ένα νέο SUV μοντέλο που θα τοποθετηθεί πάνω από το 500Χ. Ας δούμε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Fiat.
H γκάμα των SUV της Fiat θα αποκτήσει ακόμη μοντέλο μέσα στα επόμενα χρόνια. Έτσι, μετά τα 500Χ & Renegade, η παρουσία του νέου Compass στο FCA Group φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη βάση για νέο αυτοκίνητο που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Freemont (μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο).
Αν και ακόμη δεν είναι γνωστό κάτι ως προς την τελική ονομασία που θα υιοθετήσει το μοντέλο παραγωγής, μια ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για τη σχεδιαστική γλώσσα που θα δούμε στο αυτοκίνητο παραγωγής. Από αυτήν μπορούμε να διακρίνουμε πως το εμπρόσθιο μέρος παραπέμπει στο μοτίβο του νέου Tipo, ενώ το σύνολο του αμαξώματος έχει στρογγυλεμένες επιφάνειες θυμίζοντας τη σιλουέτα του Compass.
Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά του στοιχεία τώρα, όπως και στο μοντέλο της Jeep, έτσι και εδώ θα υπάρχουν 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις και η γκάμα των μηχανικών συνόλων θα ξεκινά από τα 1,4 λίτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->