Ξανά στην αγορά το εξαντλημένο EP των Metallica - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Ξανά στην αγορά το εξαντλημένο EP των Metallica

Ξανά στην αγορά το εξαντλημένο EP των Metallica

Όπως αναμενόταν, οι Metallica δίνουν συνέχεια στις επανακυκλοφορίες των δίσκων τους, τηρώντας αυστηρά την χρονολογική σειρά.
Μετά, λοιπόν, τα "Kill 'Em All", "Ride The Lightning" και "Master Of Puppets" και πριν τα "...And Justice for All" και "Metallica (Black Album)", είναι η σειρά του "The $5.98 EP - Garage Days Re-Revisited", ή όπως έγινε ευρέως γνωστό για λόγους συντομίας, "Garage Days".
Το EP των διασκευών ουσιαστικά δεν είχε ξαναβγεί στην κυκλοφορία μετά την αρχική διάθεσή του το 1987, αν και είχε συμπεριληφθεί το 1998 στο διευρυμένο, διπλό άλμπουμ διασκευών με τίτλο "Garage Inc.".
Την διαδικασία remastering επιμελήθηκε ο Chris Bellman στο Bernie Grundman Mastering του Hollywood, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω της Blackened Recordings έχει οριστεί η 13η Απριλίου.

Οι διαφορετικές μορφές διάθεσης του "The $5.98 EP - Garage Days Re-Revisited" έχουν ως ακολούθως:

CD
Μαύρο Βινύλιο 180 γραμμαρίων
Κασέτα (Περιορισμένη Έκδοση)
Lenticular Longbox (Περιορισμένη Έκδοση)
Streaming και Download
Picture Disc (Περιορισμένη Έκδοση αποκλειστικά μέσω του Metallica.com)
Κόκκινο-Πορτοκαλί Βινύλιο 180 γραμμαρίων (Περιορισμένη Έκδοση αποκλειστικά μέσω του Metallica.com και ανεξάρτητων δισκοπωλείων)

Θυμίζουμε ότι με το εν λόγω EP οι Metallica συνέστησαν στο κοινό τον νέο τους τότε μπασίστα Jason Newsted, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον αείμνηστο Cliff Burton, και τίμησαν, με την εξαίρεση των παλαιότερων Budgie, τις βασικές New Wave Of British Heavy Metal και punk καταβολές τους.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι θα περιλαμβάνεται κανονικά το "The Wait", κομμάτι που αρχικά έλλειπε από ορισμένες ευρωπαϊκές εκδόσεις (το ακούτε επισήμως εδώ), με το tracklist να είναι αναλυτικά το εξής:

1. "Helpless" (Διασκευή Diamond Head)
2. "The Small Hours" (Διασκευή Holocaust)
3. "The Wait" (Διασκευή Killing Joke)
4. "Crash Course In Brain Surgery" (Διασκευή Budgie)
5. "Last Caress/Green Hell" (Διασκευή The Misfits)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->