Νέο Citroen C4 Picasso και Grand C4 Picasso Rip Curl Edition - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Νέο Citroen C4 Picasso και Grand C4 Picasso Rip Curl Edition

Νέο Citroen C4 Picasso και Grand C4 Picasso Rip Curl Edition

Η Citroen και η Rip Curl ανακοίνωσαν την παραγωγή της νέας περιορισμένης παραγωγής έκδοση του C4 Picasso και του Grand C4 Picasso, δίνοντας έτσι συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους από την ανάλογη έκδοση του C4 Cactus αλλά και του Space Tourer.
Η νέα έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού Live και έχει επιπρόσθετα οθόνη 12 ιντσών που υποστηρίζει το Connect Nav σύστημα πλοήγησης της Citroen. Από τα χαρακτηριστικά της έκδοσης, ξεχωρίζουν τα αυτοκόλλητα Rip Curl στις εμπρός πόρτες, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς και οι μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα.

Post-production : Astuce Productions

Στην καμπίνα τη διαφορά κάνει η προσθήκη της δυνατότητας μετακίνησης του καθίσματος της δεύτερης σειράς κατά το διαμήκη άξονα του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν ειδικά πατάκια και διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα που είναι χαρακτηριστικά της έκδοσης. Διαθέσιμες σε πέντε αποχρώσεις αμαξώματος, οι εκδόσεις Rip Curl των C4 Picasso και C4 Grand Picasso, με κινητήρες τον 1,2 turbo βενζίνης με 130 ίππους και τον 1,6 diesel με 120 ίππους. Αμφότερες οι περιπτώσεις, μπορούν να εφοδιάζονται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Post-production : Astuce Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->