Δείτε πως η BMW M8 GTE κάνει τη νύχτα μέρα (video) - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Δείτε πως η BMW M8 GTE κάνει τη νύχτα μέρα (video)

Δείτε πως η BMW M8 GTE κάνει τη νύχτα μέρα (video)

Λέμε συχνά πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τους αγώνες ως πεδίο δοκιμών τεχνολογικών λύσεων με ύστερα χρησιμοποιούν στα επιβατικά μοντέλα. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της BMW M8 GTE την οποία “γνωρίσαμε” στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Ο λόγος για την αγωνιστική εκδοχή της 8-Series που φέτος θα μάχεται στις πίστες του κόσμου σε αγώνες αντοχής. Αγώνες που συνήθως διαδραματίζονται και νύχτα. Αγώνες όπου ο σωστός φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη νίκη και την ήττα.
Το βίντεο που σας παραθέτουμε αφορά ακριβώς αυτόν τον τομέα, τα φωτιστικά σώματα που χρησιμοποιεί το βαυαρικό αγωνιστικό μοντέλο. Για αυτά μας μιλούν ο εργοστασιακός οδηγός της BMW, Alexander Sims, o επικεφαλής του προγράμματος της M8 GTE, Richard Bichler αλλά και ο σχεδιαστής του BMW Group, Michael Scully.
Μπορούμε να δούμε τη μεθοδολογία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις, αρχικά με δουλειά στους προσομοιωτές, μετά με τον σχεδιασμό και τέλος τη δημιουργία μέσω τεχνολογίας 3D Printing. Με το αποτέλεσμα να πρέπει να έχει άριστη απόδοση στην πίστα αλλά όπως τονίζεται, να μη διαφοροποιείται από την «υπογραφή» της μάρκας.

Περισσότερα πατώντας play!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->