Το καρναβάλι της Πρέβεζας θα έχει φέτος και Βασίλισσα!!! - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Το καρναβάλι της Πρέβεζας θα έχει φέτος και Βασίλισσα!!!

Το καρναβάλι της Πρέβεζας θα έχει φέτος και Βασίλισσα!!!

Πολλές εκπλήξεις φαίνεται πως επιφυλάσσει για φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας τόσο όσον αφορά τις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν όσο και για την μεγάλη με άρματα παρέλαση αλλά και τη τελετή λήξης του Καρναβαλιού.
Μια από αυτές φαίνεται πως θα είναι και η Βασίλισσα του Καρναβαλιού. Το Καρναβάλι φέτος θα έχει ΚΑΙ Βασίλισσα!!!
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου, που διοργανώνεται από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. 
Και σύμφωνα με τα προγνωστικά στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, η Πρέβεζα πρόκειται να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το επίκεντρο της Ηπείρου και όχι μόνο.
Καθημερινά τα γκρουπ παρουσιάζουν αύξηση των μελών τους ενώ η πόλη ήδη έχει στολιστεί για να υποδεχθεί τους επισκέπτες που και φέτος θα επιλέξουν να περάσουν το τριήμερο των αποκριών στην Πρέβεζα.
Οι εργασίες για την ολοκλήρωση των αρμάτων βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και φέτος θα υπάρχουν υπερπαραγωγές όσον αφορά την κατασκευή τους αλλά και την θεματολογία.
Σε αυτό βέβαια θα συμβάλλουν και οι εκατοντάδες καρναβαλιστές που κάθε χρόνο αυξάνονται σε αριθμό.
Και σίγουρα όλοι εκείνοι που κάθε χρόνο καταθέτουν την ψυχή τους σε αυτό που πίστεψαν και που ξεκίνησε από μια παρέα καρναβαλιστών πριν από είκοσι περίπου χρόνια.
Οι προσδοκίες των διοργανωτών για φέτος κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη συμμετοχή.
Στο κάλεσμα τους εξ άλλου, όπως έχει αποδειχθεί, ανταποκρίνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος. Δεν είναι λίγοι εξάλλου αυτοί που έρχονται από μακριά προκειμένου να συμμετέχουν στο Καρναβάλι.
Για φέτος ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, που θα ανοίξει και την μεγάλη με άρματα παρέλαση, θα αλλάξει εμφάνιση και λίγες μέρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα θα φτάσει στην Πρέβεζα.
Και επειδή συνήθως Βασιλιάς δεν γίνεται χωρίς Βασίλισσα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PamePreveza.gr για φέτος το καρναβάλι που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα έχει και Βασίλισσα. Και σίγουρα θα εντυπωσιάσει!!!
Ωστόσο στην παρούσα χρονική στιγμή δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί κάτι ενώ, από πλευράς διοργανωτών, κρατούνται ακόμα κλειστά χαρτιά. 
Πάντως η παρουσία της Βασίλισσας του Καρναβαλιού της Πρέβεζας σίγουρα θα δώσει μια άλλη διάσταση στην όλη διοργάνωση η οποία φέτος φαίνεται πως κρύβει και άλλες εκπλήξεις!!
Να θυμίσουμε πως η επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου και για φέτος θα γίνει στο μικρό πάρκινγκ στην πρώην Γκλόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->