ΠΑΟΚ για το Σκοπιανό: Ευπρόσδεκτη μόνο μια λύση που δεν θα παραχαράσσει την ιστορία - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΟΚ για το Σκοπιανό: Ευπρόσδεκτη μόνο μια λύση που δεν θα παραχαράσσει την ιστορία

ΠΑΟΚ για το Σκοπιανό: Ευπρόσδεκτη μόνο μια λύση που δεν θα παραχαράσσει την ιστορία

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι θα γίνει ευπρόσδεκτη «οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας».
Παράλληλα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ «ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη» ενόψει των συλλαλητηρίων της Κυριακής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ο ΠΑΟΚ, ως το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, γεννημένος από ανθρώπους που υπέφεραν και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις εξελίξεις.
Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.
Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.
Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->