Καναδοί τουρίστες γέμισαν με σκουλήκια στα πόδια αφού περπάτησαν σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Καναδοί τουρίστες γέμισαν με σκουλήκια στα πόδια αφού περπάτησαν σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας

Καναδοί τουρίστες γέμισαν με σκουλήκια στα πόδια αφού περπάτησαν σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Καναδών τουριστών που επέλεξε να περπατήσει με γυμνά πόδια σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facecbook η 22χρονη Κέιτι Στίβενς, τόσο η ίδια όσο και ο 25χρονος φίλος της Έντι Ζίτνερ, απέκτησαν σκουλίκια στα πόδια τους με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να πάρουν αντιβίωση.
Σύμφωνα με την ίδια το πρώτο σύμπτωμα μετά τον περίπατο στην παραλία της Πούντα Κάνα ήταν η έντονη φαγούρα στα πόδια. «Η φαγούρα ήταν έντονη και αρχικά πιστέψαμε ότι πρόκειται για ψύλλους από την άμμο και γι' αυτό δεν δώσαμε και μεγάλη σημασία δήλωσε η 22χρονη στο κανάλι CTVNews. 
Με την επιστροφή τους, όμως, μετά από μια εβδομάδα στη Δομινικανή Δημοκρατία κατάλαβαν ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα καθώς οι πρώτοι δύο γιατροί που τους εξέτασαν δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν την αιτία για την οποία τα πόδια των δύο νεαρών Καναδών είχαν πρηστεί και είχαν γεμίσει φουσκάλες.
Για καλή τύχη της Κέιτι και του Έντι ο τρίτος γιατρός τον οποίο επισκέφθηκαν έκανε τη σωστή διάγνωση. Οι δύο Καναδοί είχαν μολυνθεί από lavra migrans, ένα είδος παράσιτου που εντοπίζεται στα έντερα.
Η περιπέτεια των δύο, πάντως, δεν τελείωσε με τη διάγνωση καθώς, όπως έγραψε η Κέιτι στην ανάρτησή της στο Facebook, οι αρχές του Καναδά δεν συνταγογραφούσαν το απαραίτητο φάρμακο και έτσι χρειάστηκε να το παραγγείλει από τις ΗΠΑ.
Μετά την περιπέτειά της η Κέιτι κάλεσε όλους όσοι συνηθίζουν να περπατούν χωρίς παπούτσια στην άμμο τροπικών περιοχών να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να δίνουν βάση στα συμπτώματα που τυχόν εμφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->