Περισσότερη πολυτέλεια από το νέο Audi A1 - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Περισσότερη πολυτέλεια από το νέο Audi A1

Περισσότερη πολυτέλεια από το νέο Audi A1

H Αudi θα λανσάρει τη 2η γενιά του A1 μέσα στο 2018. Με βάση τις πληροφορίες που γνωρίζουμε το γερμανικό αυτοκίνητο θα αποκτήσει πολλές νέες τεχνολογίες, πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση και θα είναι πιο οδηγοκεντρικό ώστε να ανταγωνιστεί το MINI.
Tα πολυτελές μικρό μοντέλο της φίρμας ετοιμάζεται να περάσει στη δεύτερή του γενιά. Το νέο Α1 θα βασιστεί πάνω σε νέα πλατφόρμα, η οποία θα φέρει τον κωδικό Α0 αποτελώντας μια τροποποιημένη εκδοχή της MQB και θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από την υπάρχουσα γενιά (την ίδια χρησιμοποιεί και το νέο Polo).
Σε επίπεδο σχεδίασης, όπως μπορούμε να δούμε και από την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που εξασφαλίσαμε, περιμένουμε ένα πιο ενδιαφέρον και δυναμικό σύνολο με τη μεγάλη μάσκα να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στο εσωτερικό τώρα, αναμένουμε μεγαλύτερους χώρους και κορυφαία ποιότητα, όπως είναι φυσικό. Επίσης, το πορτ μπαγκάζ θα φτάσει στα 300 λίτρα σε χωρητικότητα (από τα 270 που είναι σήμερα). Στη βάση των μηχανικών συνόλων θα δούμε και πάλι τον 1.000άρη TSI του VW Group, ενώ σίγουρη θεωρείται η παρουσία του νέου 1,5 λίτρων TSI Evo με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων.
Πηγές μέσα από την Audi δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό τούρμπο, κάτι που θα ενισχύσει τον high-tech χαρακτήρα του A1.Tέλος, σημειώνουμε ότι η γραμμή παραγωγής του μοντέλου αναμένεται να μετακομίσει από τις Βρυξέλλες στη Βαρκελώνη (εργοστάσιο Martorell της SEAT).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->