Το επόμενο Range Rover Evoque θα είναι και plug-in υβριδικό - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Το επόμενο Range Rover Evoque θα είναι και plug-in υβριδικό

Το επόμενο Range Rover Evoque θα είναι και plug-in υβριδικό

Το πρόγραμμα εμπλουτισμού της γκάμας της Jaguar Land Rover με υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα προχωρά με γοργούς ρυθμούς και μετά τα Range Rover και Range Rover Sport το Evogue θα είναι το επόμενο που θα λάβει plug-in υβριδική κινητήρια μονάδα PHEV.
Την στιγμή μάλιστα που η Jaguar προχωρά με πυρετώδεις ρυθμούς στην εξέλιξη της αμιγώς ηλεκτρικής I-PACE που αναμένεται μέσα στο 2018, η Land Rover τουλάχιστον προς το παρόν θα συνεχίσει με plug-in υβριδικές βενζινοκίνητες εκδόσεις των μοντέλων της.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το υβριδικό σύστημα θα αποτελείται από ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρων, θα διαθέτει ηλεκτρικό κύκλωμα 48V καθώς και μια νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία Ιόντων-Λιθίου.
Η βρετανική εταιρία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με την ακριβή ημερομηνία άφιξης του νέου μοντέλου παραπέμποντας σε προηγούμενη φετινή της ανακοίνωση πως μέχρι το 2020 όλα τα μοντέλα της θα έχουν μια ηλεκτρική-υβριδική έκδοση. Πολλά σενάρια πάντως θέλουν το υβριδικό Evogue να έρχεται ένα χρόνο νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->