Η Panamera Turbo της TopCar - X FM 94.3

Breaking

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ XFM943

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Η Panamera Turbo της TopCar

Η Panamera Turbo της TopCar

Αυτή η πλήρως φορτωμένη Porsche Panamera Turbo του 2017, έχει εξοπλιστεί με το πλούσιο κιτ Stingray GTR Edition του βελτιωτικού οίκου TopCar, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων ένα εντυπωσιακό εσωτερικό και μια μεγάλη τιμή παρακαλώ, σχεδόν 235.000 ευρώ…
Σύμφωνα με τον φημισμένο βελτιωτικό οίκο, το αυτοκίνητο επέστρεψε πρόσφατα στη Μόσχα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου δεν συναντήθηκε με κανένα άλλο εκτός από τον σκιέρ και ενθουσιώδη με τα αυτοκίνητα, Jon Olsson. Από τη στιγμή που συζητάμε για την ιστορία της, πρέπει να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί το νούμερο 3 από τα 25 συνολικά της περιορισμένη σειράς Stingray GTR. Υιοθετεί πολλά τμήματα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα.

Topcar-selling-panamera-gtr-inter-tsiro-640

Topcar-selling-panamera-gtr-tsiro-640

Σε ότι αφορά στην αμφίεση, έχουμε νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, προσαρμοσμένες εισαγωγές αέρα, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και μεγάλη πίσω πτέρυγα που δεν μετακινείται πια. Όσο για το εσωτερικό, υπάρχει carbon τόσο στο τιμόνι, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών, ενώ εδώ θα βρείτε και δέρμα Alcantara. Αθροίστε τα όλα και κάπως έτσι θα μπορείτε να πείτε ότι η υπερβολική δαπάνη σε αυτό το αυτοκίνητο είναι δικαιολογημένη εάν τα χρήματα δεν έχουν αξία μπροστά σε αυτά τα εντυπωσιακά βράγχια της Panamera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->