Νέο Mercedes Sprinter: Άρωμα πολυτέλειας στο εσωτερικό - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Νέο Mercedes Sprinter: Άρωμα πολυτέλειας στο εσωτερικό

Νέο Mercedes Sprinter: Άρωμα πολυτέλειας στο εσωτερικό

Η Mercedes αποκαλύπτει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέας γενιάς επαγγελματικού της μοντέλου Sprinter, που αναμένεται να παρουσιαστεί στις αγορές το πρώτο τετράμηνο του 2018.
Οι φωτογραφίες επικεντρώνονται στην καμπίνα και πιο συγκεκριμένα στον χώρο εργασίας του οδηγού. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεταφορά από τα επιβατικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, στοιχείων όπως το τριάκτινο τιμόνι, ο πίνακας οργάνων, οι στρογγυλοί αεραγωγοί και η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, μεταξύ των οποίων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Mercedes-Sprinter-4-chariatis-530

Η Mercedes ανακοινώνει επίσης ότι στην διάθεση του οδηγού του 3ης γενιάς Sprinter θα υπάρχουν θύρες USB, όπως και σύστημα σύνδεσης στο διαδίκτυο WiFi hotspot. Από το νέο μοντέλο δεν θα μπορούσε να λείπει το Mercedes PRO, το οποίο μέσω τηλεματικής επιτρέπει την εύκολη ανάκληση δεδομένων, όπως την τοποθεσία και την κατάσταση του οχήματος, την στάθμη του ρεζερβουάρ καυσίμου και την ένδειξη του οδομέτρου μέσω φορητών συσκευών. Ιδιαίτερα πρακτικά στοιχεία αποτελούν οι υπενθυμίσεις των ραντεβού για σέρβις, καθώς και η επισκόπηση των διαδρομών που έχουν γίνει ή που πρόκειται να γίνουν.

Mercedes-Sprinter-2-chariatis-640

Το νέο Sprinter θα διατίθεται σε πληθώρα αμαξωμάτων, μεταξονίων και ωφέλιμου φορτίου, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η γκάμα των κινητήρων, παρά μόνο ότι θα υπάρχει και μία ηλεκτροκίνητη έκδοση, το eSprinter, που θα παρουσιαστεί το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->