Οι Linkin Park θα… δυναμώσουν την ένταση των Mercedes-AMG - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι Linkin Park θα… δυναμώσουν την ένταση των Mercedes-AMG

Οι Linkin Park θα… δυναμώσουν την ένταση των Mercedes-AMG

Μπορεί ο κόσμος της μουσικής να πενθεί την απώλεια του Chester Bennington, της «φωνής» των Linkin Park που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου του 2017, όμως η δημοφιλής μπάντα δεν πατάει φρένο!
Έτσι, συνεχίζεται και η συνεργασία της με την Mercedes AMG, μία συνεργασία που ξεκίνησε με τη μουσική επένδυση video της γερμανικής μάρκας  αλλά έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο.
Και συνεχίζει να εξελίσσεται αφού στο τελευταίο της στάδιο, η Mercedes-AMG ζητάει από την αμερικανική μπάντα να τη βοηθήσει σε ότι αφορά στον ήχο των ηλεκτρικών της οχημάτων! Κι όμως!
«Έχουμε συνεργασία εδώ και χρόνια, είμαστε πολύ κοντά», είπε σε συνέντευξή του στο WheelsMag ο ισχυρός άνδρας της AMG, Tobias Moers. «Αρχίσαμε να μιλάμε σχετικά με τη δική τους ερμηνεία σε ότι αφορά στον ηλεκτρικό ήχο. Είναι τομέας στον οποίο δουλεύουμε καιρό, αρχικά με μία ομάδα ανθρώπων που δημιουργεί τεχνητό ήχο. Μιλήσαμε με ειδικούς στο gaming, ακόμα και υπεύθυνους ήχου σε ταινίες του σινεμά. Πουλάμε συναισθήματα και ο ήχος είναι ένα καθοριστικό κομμάτι τους. Οφείλουμε λοιπόν να δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα».
Μένει να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς των Linkin Park στα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα με το σήμα της AMG, είτε γήινα είτε… εξωπραγματικά όπως το γεμάτο τεχνολογία Formula 1,Project One!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->