Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ

Δεν αρέσει στον Hamilton το Πολ Ρικάρ

Την αρνητική άποψή του για το σιρκουί Πολ Ρικάρ που θα φιλοξενήσει στις 24 Ιουνίου του 2018 το γαλλικό Grand Prix, εξέφρασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton.
Η πίστα που βρίσκεται στην Κυανή Ακτή επιλέχθηκε για την επιστροφή της Γαλλίας στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα φιλοξενήσει τον όγδοο εκ των είκοσι-ενός γύρων της επόμενης σεζόν. Η τελευταία φορά που φιλοξένησε Grand Prix ήταν το 1990, με τον αγώνα από το 1991 έως και το 2008 να διεξάγεται στο Μάνι-Κουρ.
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το Πολ Ρικάρ. Μου άρεσε πολύ το γαλλικό Grand Prix που γινόταν στο Μάνι-κουρ. Το Πολ Ρικάρ είναι ένα όμορφο μέρος, όμως η πίστα δεν είναι όσο ωραία ήταν αυτή του Μάνι-κουρ. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε και πάλι έναν αγώνα στη Γαλλία, που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης. Η Γαλλία έχει τόσα όμορφα σιρκουί, όπως για παράδειγμα το Μαν, όμως για κάποιο λόγο ο αγώνας δεν θα γίνει σε ένα από αυτά», είπε ο Hamilton σε συνέντευξή του στο Canal+.
Ο οδηγός της Mercedes οδήγησε στο Πολ Ρικάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και «έγραψε» 114 γύρους στο τεστ της Pirelli. Στο Μάνι-Κουρ έτρεξε δύο φορές, αμφότερες με τα χρώματα της McLaren. Το 2007 εκκίνησε δεύτερος και τερμάτισε τρίτος ενώ το 2008 εκκίνησε τρίτος και τερμάτισε δέκατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->