Η BMW ετοιμάζει τις επόμενες CSL… - X FM 94.3

Breaking

XFM943 LIVE RADIO

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Η BMW ετοιμάζει τις επόμενες CSL…

Η BMW ετοιμάζει τις επόμενες CSL…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίρμα ετοιμάζεται να αξιοποιήσει την ομπρέλα CSL, η οποία θα υιοθετήσει από κάτω προτάσεις με βασικό ζητούμενο τις προδιαγραφές πίστας, τις απόλυτες επιδόσεις και την ατόφια σπορ συμπεριφορά…
Η ηχηρή είδηση μάλιστα είναι πως θα δημιουργηθούν κι άλλα μοντέλα με τα τρία λατινικά στην ούγια, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα τοποθετηθούν πάνω από τις γρήγορες σειρές Μ και M Competition Pack. Ο επικεφαλής του τμήματος M της BMW, Van Meel, επιβεβαίωσε πως πιθανότατα να δούμε εκδόσεις CSL τόσο για τη M3 όσο και για τη M5.

BMW-M2-CSL-tsiro-640

Το μεγάλο στοίχημα βέβαια ακούει στο όνομα BMW M2 Coupe, υπάρχει έντονη φημολογία πως θα μπει και αυτή στη διαδικασία να αποκτήσει μια αδελφή με χαρακτηριστικά πίστας και απόλυτη συμπεριφορά.
Εάν αναλογιστούμε πόση εμπορική επιτυχία κουβαλά η μικρότερη M στη Γηραιά Ήπειρο, τότε σίγουρα η πλάστιγγα γέρνει προς την απόφαση να λάβει και αυτή με τη σειρά της μια έκδοση CSL. Ουσιαστικά, η μικρή M2 τείνει να προσπεράσει σε φήμη και διεισδυτικότητα στο μυαλό των νέων, ακόμη και την πάλαι ποτέ M3, οπότε κάτι τέτοιο ακούγεται πέρα ως πέρα εφικτό και φυσιολογικό να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->